Wyświetlanie wszystkich wyników: 10
-

19.00zł
Makaron Udon najczęściej podawany jest z Koreańskim sosem Chajang czy inaczej Jjajangmyeon – jest to połączenie makaronu z sosem z czarnej fasoli. Makaron jest w postaci długich nitek, lekki o zwartej konsystencji. Idealnie sprawdzi się również jako dodatek do lekkiej zupy, czy różnego rodzaju wodnistych sosów. Nadaje się do spaghetti :)
Kraj produkcji: Korea Południowa
Waga: 907g
Producent: Assi Brand
-

14.00zł
Chunjang (chajang, jjajang), czyli koreańska pasta z czarnej fasoli to podstawowy składnik Jajangmyeon, makaronu z czarną fasolą i warzywami – możliwie, że najpopularniejszych noodli w Korei. Pasta ta używana jest także do innych dań stir-fry, barbecue oraz jako marynata do mięs.
Kraj produkcji: Korea Południowa
Waga: 300g
Producent: Jinmifoods
-

1.50zł
Pięć smaków to mieszanka przypraw charakterystyczna dla kuchni chińskiej (zwłaszcza kantońskiej) i wietnamskiej. Idealnie łączy się z drobiem i mięsem czerwonym. Posiada niepowtarzalny aromat.
Kraj: Wietnam
Waga: 10g
-

6.00zł
Bardzo ostry sos z grubo mielonych papryczek chili (wraz z pestkami). Niezawodny dodatek nadający daniom dużej ostrości.
Kraj pochodzenia: Holandia
Waga: 200 g
Producent: Diamond
-

16.00zł
Bardzo ostry sos z grubo mielonych papryczek chili (wraz z pestkami). Niezawodny dodatek nadający daniom dużej ostrości.
Kraj pochodzenia: Holandia
Waga: 750 g
Producent: Diamond
-

14.00zł
Sosy z linii Oriental Sensation są produkowane tylko raz w roku kiedy owoce tropikalne, takie jak mango i tamaryndowiec, są najlepszej jakości. Zbierane latem odkrywają swoje wspaniałe walory smakowe.
Podawać z grillowanym mięsem, smażonym kurczakiem. Do maczania i do sałatek.
Kraj produkcji: Tajlandia
Waga: 300ml
Producent: Lobo
-

14.00zł
Doświadcz pikantnego, apetycznego smaku limonki z subtelnym połączeniem tropikalnego mango uprawianego na równinach lasów deszczowych na północy Bangkoku.
Podawać do gotowanych mięs i smażonych potraw, w tym frytek i sałatki ziemniaczanej.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Waga: 300ml
Producent: Lobo
-

35.00zł
Sos chili Sriracha Blackout to ostry sos w wersji EXTREME! Z dużą ilością koncentrycznego przecieru z czerwonych papryczek chili i dodatkiem czosnku, jest najostrzejszą i najbardziej bezlitosną odsłoną sosu Sriracha. Wybitny jako mocna, pikantna przyprawa do dań azjatyckich i zachodnich, dobra do przystawek, sosów, mięsa z grilla, kanapek, chipsów
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Waga: 455g
Producent: Flying Goose
-

25.00zł
Sos chili Sriracha w wersji Mayoo w średniej butelce 455ml. To kremowy sos z nutką pikanterii, idealny do kanapek, dipów, past. Nadaje się do potraw mięsnych, owoców morza i ryb a także jako doskonały dodatek do pizzy i dań z grilla.
Kraj produkcji: Tajlandia
Waga: 455 ml
Producent: Flying Goose
-

12.00zł
Papryka chili charakteryzuje się intensywnym, ostrym smakiem i zapachem. Często wykorzystywana w kuchni orientalnej. Idealna do marynowania jak i smażenia.
Kraj pochodzenia: Wietnam
Waga: 100g
Producent: Hiep Long – NH Foods