kk polska

Wyświetlanie wszystkich wyników: 4

  • Makaron Udong

    19.00

    Makaron Udon najczęściej podawany jest z Koreańskim sosem Chajang czy inaczej Jjajangmyeon – jest to połączenie makaronu z sosem z czarnej fasoli. Makaron jest w postaci długich nitek, lekki o zwartej konsystencji. Idealnie sprawdzi się również jako dodatek do lekkiej zupy, czy różnego rodzaju wodnistych sosów. Nadaje się do spaghetti :)

    Kraj produkcji: Korea Południowa
    Waga: 907g
    Producent: Assi Brand

  • Przyprawa 5 smaków

    1.50

    Pięć smaków to mieszanka przypraw charakterystyczna dla kuchni chińskiej (zwłaszcza kantońskiej) i wietnamskiej. Idealnie łączy się z drobiem i mięsem czerwonym. Posiada niepowtarzalny aromat.

    Kraj: Wietnam
    Waga: 10g

  • Sambal oelek 200g

    6.00

    Bardzo ostry sos z grubo mielonych papryczek chili (wraz z pestkami). Niezawodny dodatek nadający daniom dużej ostrości.

    Kraj pochodzenia: Holandia
    Waga: 200 g
    Producent: Diamond

  • Suszone papryczki chilli

    12.00

    Papryka chili charakteryzuje się intensywnym, ostrym smakiem i zapachem. Często wykorzystywana w kuchni orientalnej. Idealna do marynowania jak i smażenia.

    Kraj pochodzenia: Wietnam
    Waga: 100g
    Producent: Hiep Long – NH Foods