kk polska

Wyświetlanie wszystkich wyników: 10

  • Makaron Udong

    19.00

    Makaron Udon najczęściej podawany jest z Koreańskim sosem Chajang czy inaczej Jjajangmyeon – jest to połączenie makaronu z sosem z czarnej fasoli. Makaron jest w postaci długich nitek, lekki o zwartej konsystencji. Idealnie sprawdzi się również jako dodatek do lekkiej zupy, czy różnego rodzaju wodnistych sosów. Nadaje się do spaghetti :)

    Kraj produkcji: Korea Południowa
    Waga: 907g
    Producent: Assi Brand

  • Pasta chajang jinmi

    14.00

    Chunjang (chajang, jjajang), czyli koreańska pasta z czarnej fasoli to podstawowy składnik Jajangmyeon, makaronu z czarną fasolą i warzywami – możliwie, że najpopularniejszych noodli w Korei. Pasta ta używana jest także do innych dań stir-fry, barbecue oraz jako marynata do mięs.

    Kraj produkcji: Korea Południowa
    Waga: 300g
    Producent: Jinmifoods

  • Przyprawa 5 smaków

    1.50

    Pięć smaków to mieszanka przypraw charakterystyczna dla kuchni chińskiej (zwłaszcza kantońskiej) i wietnamskiej. Idealnie łączy się z drobiem i mięsem czerwonym. Posiada niepowtarzalny aromat.

    Kraj: Wietnam
    Waga: 10g

  • Sambal oelek 200g

    6.00

    Bardzo ostry sos z grubo mielonych papryczek chili (wraz z pestkami). Niezawodny dodatek nadający daniom dużej ostrości.

    Kraj pochodzenia: Holandia
    Waga: 200 g
    Producent: Diamond

  • Sambal oelek 750g

    16.00

    Bardzo ostry sos z grubo mielonych papryczek chili (wraz z pestkami). Niezawodny dodatek nadający daniom dużej ostrości.

    Kraj pochodzenia: Holandia
    Waga: 750 g
    Producent: Diamond

  • Sos mango – tamaryn

    14.00

    Sosy z linii Oriental Sensation są produkowane tylko raz w roku kiedy owoce tropikalne, takie jak mango i tamaryndowiec, są najlepszej jakości. Zbierane latem odkrywają swoje wspaniałe walory smakowe.
    Podawać z grillowanym mięsem, smażonym kurczakiem. Do maczania i do sałatek.

    Kraj produkcji: Tajlandia
    Waga: 300ml
    Producent: Lobo

  • Sos mango-limonka

    14.00

    Doświadcz pikantnego, apetycznego smaku limonki z subtelnym połączeniem tropikalnego mango uprawianego na równinach lasów deszczowych na północy Bangkoku.
    Podawać do gotowanych mięs i smażonych potraw, w tym frytek i sałatki ziemniaczanej.

    Kraj pochodzenia: Tajlandia
    Waga: 300ml
    Producent: Lobo

  • Sriracha black out 455 ml

    35.00

    Sos chili Sriracha Blackout to ostry sos w wersji EXTREME! Z dużą ilością koncentrycznego przecieru z czerwonych papryczek chili i dodatkiem czosnku, jest najostrzejszą i najbardziej bezlitosną odsłoną sosu Sriracha. Wybitny jako mocna, pikantna przyprawa do dań azjatyckich i zachodnich, dobra do przystawek, sosów, mięsa z grilla, kanapek, chipsów

    Kraj pochodzenia: Tajlandia
    Waga: 455g
    Producent: Flying Goose

  • Sriracha mayo 455 ml

    25.00

    Sos chili Sriracha w wersji Mayoo w średniej butelce 455ml. To kremowy sos z nutką pikanterii, idealny do kanapek, dipów, past. Nadaje się do potraw mięsnych, owoców morza i ryb a także jako doskonały dodatek do pizzy i dań z grilla.

    Kraj produkcji: Tajlandia
    Waga: 455 ml
    Producent: Flying Goose

  • Suszone papryczki chilli

    12.00

    Papryka chili charakteryzuje się intensywnym, ostrym smakiem i zapachem. Często wykorzystywana w kuchni orientalnej. Idealna do marynowania jak i smażenia.

    Kraj pochodzenia: Wietnam
    Waga: 100g
    Producent: Hiep Long – NH Foods