pasta chili

Wyświetlanie wszystkich wyników: 4

  • Pasta chili z olejem sojowym

    28.00

    Tajska, klasyczna pasta chili. Świetnie nadaje się jako dodatek do smażonego mięsa, sosów, sałatek czy nawet ryżu.

    Kraj pochodzenia: Tajlandia
    Waga: 500g
    Producent: Pantai

  • Pasta Gochujang

    10.00

    Gochujang to koreańska pasta z ostrą papryką, która została poddana fermentacji. Stosowana jest jako marynata do mięs, przyprawa do zup, gulaszów, topokki oraz jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. Kimchi.

    Kraj produkcji: Korea Południowa
    Waga: 170g
    Producent: Sempio

  • Sambal oelek 200g

    6.00

    Bardzo ostry sos z grubo mielonych papryczek chili (wraz z pestkami). Niezawodny dodatek nadający daniom dużej ostrości.

    Kraj pochodzenia: Holandia
    Waga: 200 g
    Producent: Diamond

  • Sambal oelek 750g

    16.00

    Bardzo ostry sos z grubo mielonych papryczek chili (wraz z pestkami). Niezawodny dodatek nadający daniom dużej ostrości.

    Kraj pochodzenia: Holandia
    Waga: 750 g
    Producent: Diamond